Vi guidar dig i dryckesvärlden

Dela en flaska – podcastpremiär

Studio

Att dela en flaska vin med någon hör till livets vackraste stunder. Vem har inte poppat en pava för att catcha upp med en kompis, ta igen förlorad tid med sin älskade eller bara för att våga lära känna någon bättre? Oavsett uppsåt är vinflaskor till för att delas.

Idag är det premiär för podcasten Dela en flaska där jag har för avsikt att dela en flaska bättre vin med intressanta personer. En gång i månaden korkar jag upp en flaska som jag tror att gästen gillar och serverar det blint. Samtalen kommer givetvis att handla om vin men förhoppningsvis svävar det ut bredare än så – de brukar göra det flaskan är halvtom. När vi druckit upp avslöjar jag vinet och trycker på stoppknappen.

Dela en flaska podcast logoFörst ut är ingen mindre än vinbloggspionjären och den ständigt nyfikne entusiasten Torsten Rundqvist aka Finare Vinare. Förbered dig på en timmes nördig djupdykning i subjektiv smak, meningslösa tasting notes, bilresor, skämsviner, svavel, vinjournalistik och producenter du bara måste prova.

Här hittar du podden! 

(kommer snart även på iTunes)