Spela bingo på restaurang Bordet

Tycker du att bingo online och bingo appar saknar något? Det kan vara närhet till andra människor som liksom du älskar bingo som fattas dig. Om du bor i närheten av Angered så får du inte missa Bordet. Restaurang Bordet har bingospel i sina lokaler varje måndag mellan klockan 18.00 och 20.00.

Lite om Restaurang Bordet

Bordet i Angered är en klassiker. De öppnade sin kvarterskrog år 1978 och har sedan dess varit en självklarhet för Angereds befolkning. Den bingo som erbjuds varje måndag är verkligen kreativ. Kanske bättre än andra försök till annorlunda bingo.

På Bordet spelar man nämligen musik bingo. Det är Andy som leder denna bingo och på torsdagar blir det också lek på Bordet restaurang i Angered. Då kör man nämligen ett Quiz mellan 18.00 och 20.00.

Notera att du ska boka detta event för att få ett bord. Du ringer till 031-3315278 för att boka ett bord på Bordet i Angered så att du kan vara med och spela musik bingo eller delta i Quiz.

Vad kan du äta då du spelar bingo?

På Bordet kan du äta bästa pizza i Angered enligt vissa. Det finns också pasta, husmanskost, soppa och högrevsburgare. Mat som passar mycket bra om du ska spela bingo på Bordet!

Bordet, eller b-ordet som vissa kallar det för, har en massa spännande event. De har gått från att vara en ganska vanligt Angered restaurang till att erbjuda allt från livesportevent till bingospel. Är du i Angered ska du inte missa Restaurang Bordet där alla med barnasinnet i behåll samlas för spel och lek!

Spela bingo med andra

Det är roligt att se att du kan spela bingo på en restaurang. Det här är inte riktigt samma sak som att spela på en bingohall. Bordet är ju inte en spelhall. Fokus ligger på mat och det finns fortfarande lunchverksamhet där man inte alls spelar några spel vid sidan om maten.

Du får mer information om restaurangen på deras hemsida här.